Beschrijving van de
Manukahoning MELORA, MGO 525+ Nieuw-Zeeland, 250 g, natuurlijk
Kenmerken:
• MELORA MGO 525+ Manukahoning is rauwe monoflorale honing, 100% puur, gecertificeerd op authenticiteit en niveau van bioactiviteit door onafhankelijke laboratoria, in overeenstemming met de officiële normen van de Nieuw-Zeelandse overheid voor monoflorale Manukahoning, met gecertificeerde actieve MGO-factor;
• Manukahoning MELORA MGO 525+ heeft in 2019 de Silver Award gewonnen tijdens de International Honey Quality Competition in Londen, een welverdiende erkenning voor de kwaliteit en zuiverheid van deze honing;
• De honing wordt geoogst uit de wilde flora van Nieuw-Zeeland, uit beboste en onvervuilde gebieden, waar de Manuka-struik op natuurlijke wijze groeit;
• MELORA Manukahoning is een Fair Share Partnership-product. Door voor dit merk te kiezen profiteert u niet alleen van de unieke eigenschappen van een superieure kwaliteit Manuka-honing, maar steunt u tegelijkertijd de Maori-gemeenschappen in Nieuw-Zeeland, uit wiens wilde bossen MELORA-honing wordt geoogst;
• MGO (Methylglyoxal) vertegenwoordigt de antimicrobiële activiteit van honing, namelijk het vermogen ervan om bepaalde soorten bacteriën te doden;
• Hoe hoger het MGO, hoe hoger de factor en antimicrobiële en verzachtende eigenschappen van de honing;
• Het MGO-merk op het product garandeert dat dit authentieke Manuka-honing is, de MGO-factor is geverifieerd, evenals de kwaliteit ervan.
Eigenschappen:
Door het hoge gehalte aan Methylglyoxal heeft Manukahoning MGO 525+ sterke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, waardoor het effectief vecht tegen resistente bacteriële en schimmelinfecties.
Antivirale eigenschappen - seizoensgeneesmiddel bij verkoudheid of griep.
Het bevat een uniek complex van voedingsstoffen (aminozuren, levende enzymen, vitamines en mineralen zoals die uit groep B, calcium, ijzer, magnesium, kalium, zink).
Sterke ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Door de grote hoeveelheid fenolverbindingen vermindert het de activiteit van vrije radicalen, waardoor de lichaamscellen worden beschermd tegen oxidatieve schade (de belangrijkste oorzaak van cellulaire veroudering). Manukahoning is de "gouden standaard" voor het testen en evalueren van het antioxiderende vermogen van andere soorten honing van verschillende botanische en geografische oorsprong.
Ingrediënten : Manukahoning MGO 525+ monoflora.
Gebruik:
- Je kunt het op brood serveren of over puddingen, wafels of pannenkoeken gieten;
- Je kunt het puur consumeren of opgelost in vloeistoffen;
- Consumeer 1 eetlepel of 1 theelepel honing niet vaker dan 4 keer per dag;
- Bewaren op een droge en koele plaats, uit de buurt van direct zonlicht;
- Niet toedienen aan kinderen jonger dan 1 jaar;
- Bewaar de container met het deksel gesloten;
- Niet consumeren als de dekselafdichting beschadigd of verbroken is;
- Consumeer bij voorkeur vóór de datum die op de pot staat;
- Het is niet nodig om het in de koelkast te bewaren;
- Het product is 100% natuurlijk en kan kristalliseren;
- Kristallisatie van honing is een natuurlijk proces dat de eigenschappen ervan niet verandert;
- Probeer geen dekristallisatie door verhitting, omdat de voedingswaarde van honing afneemt.
Eigenschappen
Productcode | 17621 |
Categorie | Manuka honing, Bijenproducten |
Productlijn | Mel |
Merk | Melora |
Volume | 250 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.