Description
Gluten-free vegan cookies from eco buckwheat, 250 g, Sottolestelle
Without gluten, milk and egg. Produced in a factory that does not use milk and egg.
Ingredients:
Buckwheat flour* 42%, brown cane sugar*, sunflower oil*, coconut 8.5%, tapioca starch*, potato starch*, inulin*, growth agents: ammonium carbonates, sodium, potassium tartrate, rosemary extract, guar gum, salt.
*Ingredients from organic farming.
Allergens:
May contain traces of nuts, sesame seeds or soy.
Nutritional value in 100 g of product:
Energy value 1937 kJ (462 kcal), fat 21 g, (of which saturated fatty acids 6 g), carbohydrates 61 g, (of which sugars 21 g), fiber 3.2, protein 5.7 g, salt 0.15 g.
Presentation:
250 g
Features
Product code | 30996 |
Category | Biscuits, Snacks, Vegan Products |
Brand | Sottolestelle |
Volume | 250 g |
Delivery from | Romania |
Reviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Immuniteit onder controle: De beste vitaminen en supplementen om gezond te blijven
Schoonheidstrends voor deze herfst: natuurlijke huidverzorging bij koude omstandigheden
Juiste voeding tijdens de zwangerschap - de beste producten en nuttige supplementen
Eiwitten voor spiergroei: voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, juiste voeding
Biotine voor het haar: hoe deze vitamine werkt en hoe je het correct inneemt
Magnesium deficiency in the body: symptoms, consequences and restoration of balance
Top sales