Description
Gluten-free ciabatta bread, 200 g, Dr Schar
Dietary product for gluten-free diets. Ingredients: Corn starch, water, corn flour, apple fiber, rice flour, dextrose, thickener: hydroxypropyl methylcellulose, soy protein, sunflower oil, yeast, salt, acidifiers: tartaric acid and citric acid. May contain traces of lupine. Does not contain: Gluten | Wheat | Lactose.
Store in a dry and cool place, away from sunlight.
To be consumed preferably before the date written on the package.
Made in Germany for Dr. Schar AG.
Energy value 1019 kJ/241 kcal
Lipids 3.0 g
Of which saturated 0.5 g
Carbohydrates 46.0 g
Of which disaccharides 2.7 g
Fiber 7.4 g
Protein 3.9 g
Salt 430 mg
Net weight 200 g
Reviews
Gluten-free ciabatta bread, 200 g, Dr Schar
0 ratings
Thank you for your review! It has been sent for moderation.
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Immuniteit onder controle: De beste vitaminen en supplementen om gezond te blijven
Team Liki24
5 min
1012 Views
Schoonheidstrends voor deze herfst: natuurlijke huidverzorging bij koude omstandigheden
Team Liki24
5 min
1003 Views
Juiste voeding tijdens de zwangerschap - de beste producten en nuttige supplementen
Team Liki24
5 min
986 Views
Eiwitten voor spiergroei: voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, juiste voeding
Team Liki24
7 min
925 Views
Biotine voor het haar: hoe deze vitamine werkt en hoe je het correct inneemt
Team Liki24
7 min
858 Views
Magnesium deficiency in the body: symptoms, consequences and restoration of balance
Team Liki24
7 min
813 Views
Top sales