Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam
Descrierea
Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam
Un ulei vegetal obtinut din pulpa boabelor de dafin, apreciat in cosmetica pentru proprietatile purifiante si regeneratoare. Este ingredientul de baza al renumitului sapun de Alep. Are actiune cicatrizanta, astringenta si antioxidanta.
A nu se confunda cu uleiul esential de dafin, uleiul din samburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin!
Prezentare:
ulei vascos, semi-solid, de culoare verde-maroniu, cu miros specific destul de puternic
Nota: la temperatura camerei este solidificat in flacon; inainte de folosire se poate plasa pe baie de apa calda pentru a se fluidifica
Pe piele:
are textura bogata, se absoarbe lent in piele dar nu lasa pelicula grasa
Ingrediente:
Laurus nobilis fruit oil
Proprietatile uleiului de dafin:
-bogat in compusi antiseptici si antiinflamatorii
-nutritiv, contine acizi grasi mono- si polinesaturati
-regenerator cutanat, favorizeaza cicatrizarea
-purifiant pentru piele, antibacterian
-astringent si antioxidant
-emolient, protejeaza pielea de deshidratare
-benefic pentru probleme cutanate
-purifianti calmant pentru scalp, antimatreata
-antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte
-este bun spumant in cadrul sapunurilor preparate prin metoda la rece.
La ce va poate ajuta:
-este potrivit pentru ingrijirea pielii afectate de iritatii, eczeme, psoriazis
-ingrijirea tenului acneic, problematic
-ingrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate
-util in caz de infectii cutanate, micoze, furunculi
-in caz de matreata, scalp iritat, par gras
-detensionarea muschilor si atenuarea durerilor reumatismale
-prepararea de sapun tip Alep (impreuna cu uleiul de masline)
-prepararea de sapunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme
Cum se foloseste in cosmetica:
-este un ulei concentrat in substante active, nu este indicata folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50%
-se poate folosi in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient in preparate cosmetice, in procent de cel mult 50%
-ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii si masti pentru ingrijirea tenului
-ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii si unguente pentru ingrijirea pielii corpului, mainilor si picioarelor
-prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare si reumatismale
-in compozitii preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include in faza grasa
-combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj
-ca ingredient pentru prepararea de creme si masti capilare, balsam de par
-ca ingredient pentru prepararea de sampoane solide si sapunuri CP
-se poate include in baza de crema si baza de balsam de par din oferta noastra, in procent de pana la 5%
-se poate include in bazele de sapun melt & pour in procent de pana la 4%
Instructiuni:
-a nu se utiliza pur pe piele - este un ulei concentrat in substante active si contine in mod natural cca. 1% ulei esential
-ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore inainte de aplicare
-a nu se utiliza aplicat in zona ochilor sau pe mucoase
-a nu se lasa la indemâna copiilor; a nu se ingera
-a nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee
-uz extern
Prezentare:
50 ml
Сaracteristicile
| Codul produsului | 28193 |
| Categoria | Uleiuri cosmetice, Frumusețe și Îngrijire |
| Brand | Mayam |
| Volum | 50 ml |
| Tip produs | Ulei |
| EAN | 6424414014431 |
| Livrare din | România |
Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam
Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam
-
Alege cum să cumperi:Livrare: 5,99 € (Gratuit de la 49 €)
Livrare din România: 2 - 6 Noiembrie
Ai rămas iar fără provizii?Livrările regulate și programate îți economisesc timp și bani - livrăm conform programului tău, la un preț mai mic.- Vei primi o notificare cu 4 zile înainte de următoarea livrare recurentă
- Sari peste, modifică sau anulează oricând¹
Ulei de dafin (M - 1393), 50 ml, Mayam
Livrare în fiecare: -
Plătiți în siguranță folosind metoda de plată preferată
- 100% autenticProdusele noastre provin direct de la distribuitori autorizați și farmacii autorizate.Nu plăti în plus pentru produsele tale preferateAcelași produs poate costa mai puțin în altă țară. Comparăm pentru tine vânzători din întreaga Europă.Cumpără la cele mai bune prețuri din întreaga Europă
Majoritatea platformelor de vânzări online colaborează doar cu vânzători din propria țară. Noi ducem lucrurile la urmǎtorul nivel: reunim într-un singur loc vânzători de încredere de pe diverse piețe europene. Același produs poate costa semnificativ mai puțin într-o țară vecină, iar acum poți profita de acest lucru.
Atunci când un produs este vândut în mai multe țări, vezi toate opțiunile, în mod comparativ: prețul, țara de proveniență și timpul de livrare.
- Tu decizi ce contează cel mai mult. Vrei să economisești? Alege cel mai mic preț. Ai nevoie de produs mai repede? Alege vânzătorul cel mai apropiat.
- Produse pe care nu le găsești în apropiere. Multe articole sunt vândute doar în anumite țări. Noi ți le punem la dispoziție.
- De livrare ne ocupăm noi. Tu plasezi comanda, ca de obicei, iar noi ne ocupăm de transportul internațional până la ușa ta.
Dacă locuiești în Germania, aproape de granița cu Cehia, eşti probabil obișnuit să treci granița pentru a cumpăra combustibil mai ieftin. Noi funcționăm la fel, doar că nu trebuie să te deplasezi nicăieri.
Comentarii
Toate recenziile
Nu există comentarii despre acest produs.