Beschrijving van de
Voedingssupplement, Minus tien kg, voor gewichtsverlies, 30 capsules, Medicas
INDICATIES: Intensieve afslankkuur. Onderdrukt de eetlust. U hoeft uzelf niet uit te hongeren of een drastisch dieet te volgen. De eetlust verdwijnt al na de eerste dag van toediening.
Het bevat actieve ingrediënten die helpen om af te vallen, de stofwisseling te stimuleren om lichaamsvet te verbranden en de eetlust te verminderen.
Hoe werkt het?
Het werkt in op het enzym dat vetten produceert en verhoogt het serotonineniveau, wat bijdraagt aan de vermindering van vet in het lichaam en de vermindering van de eetlust. De hersenen registreren de informatie dat ze een maaltijd hebben geserveerd en het hongergevoel verdwijnt, waardoor je kunt afvallen zonder dat je het door hebt!
SAMENSTELLING
Het bevat actieve ingrediënten die helpen om af te vallen, de stofwisseling te stimuleren om lichaamsvet te verbranden en de eetlust te verminderen.
groene theebladeren (Camellia sinensis);
extract van groene koffiebonen (Coffea arabica);
Garcinia-fruitpoeder (Garcinia cambogia);
Guaranafruitpoeder (Paullinia cupana);
frambozenboompjepoeder (Rubus idaeus);
olijfbladpoeder (Olea europaea);
ananasfruitpoeder (Ananas comosus);
extract van konjacwortels (Amorphophallus konjac), met 80% glucomannanen;
Groene thee
Groene thee is geïndiceerd voor het verlichten van depressie, is een effectief hulpmiddel bij hart- en vaatziekten, reguleert de stofwisseling, verhoogt de immuniteit van het lichaam, geeft het lichaam energie bij vermoeidheid,
het zorgt voor een goede werking van lever en nieren, handhaaft een constante hartslag en voorkomt het optreden van luchtweg- en spijsverteringsinfecties.
Bovendien is groene thee een adjuvans bij multiple sclerose, en laboratoriumtests hebben aangetoond dat het gebruik ervan tijdens chemotherapie de effectiviteit van de behandeling verhoogt.
Bovendien remt groene thee de ontwikkeling van tumorcellen, vooral die van de dikke darm, het rectum, de blaas, de slokdarm, de pancreas en de maag, zonder gezonde cellen aan te tasten.
Bij hypertensieve mensen, bij patiënten met zeer ernstige hartproblemen en bij patiënten die psychotrope medicijnen gebruiken, mag groene thee in het begin alleen met voorzichtigheid worden toegediend.
Ook zullen mensen met slaapstoornissen niet erg grote hoeveelheden groene thee consumeren, vooral niet na 17.00 uur. Kinderen onder de 12 jaar krijgen zeer kleine hoeveelheden groene thee (minder dan 0,75 gram per dag), eventueel gemengd met andere kruiden (komijn, venkel). , jasmijn).
Groene koffie
De voordelen van groene koffie
Uit onderzoek van de afgelopen jaren is gebleken dat groene koffiebonen helpen in de strijd tegen extra kilo’s
Het consumeren van ongebrande koffiebonen verlaagt de bloeddruk
Voorkomt de ophoping van vetophopingen
Cafeïne uit groene koffiebonen heeft positieve effecten op je humeur
Cafeïne uit sperziebonen verbetert de concentratie en het geheugen
Het onderdrukt de eetlust en vermindert de hunkering
Verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed
Het vermindert het effect van vrije radicalen op de schoonheid van de huid
Hydrateert de huid dankzij vetzuren zoals arachidonzuur of linolzuur
Het versterkt het immuunsysteem
Bestrijdt kaalheid
Garcinia Cambogia
Er zijn talloze eigenschappen van Garcinia Cambogia, bewaard gebleven in populaire tradities, die deze vrucht tot een echt wondermiddel maken. Afhankelijk van de variëteiten en plaatsen van herkomst staat het bekend om verschillende toepassingen en deugden.
De belangrijkste eigenschap van garcinia cambogia (vooral de muisgarcinia) is het metaboliseren van vetten: dit is te danken aan het hoge gehalte aan hydroxyzuur, een actief ingrediënt dat het enzym ATP-citratoliase kan remmen.
Kortom, dit hydroxycitroenzuur werkt in het lichaam als een echte breker van overtollig vet en gaat ook de productie van slechte cholesterol en triglyceriden tegen.
Naast zijn eigenschap om cholesterol te verlagen, is hydroxyzuur een secundair natuurlijk laxeermiddel, dat wil zeggen dat het inwerkt op de lever (niet op de darmen) tijdens het proces van synthese en uitdrijving van vetten.
Deze plant heeft ook een laag suikergehalte en een aanzienlijke aanwezigheid van antioxidanten. Het is met name rijk aan vitamine C, kalium en riboflavine, die vrije radicalen in het bloed neutraliseren, die verantwoordelijk zijn voor cellulaire veroudering.
Deze twee elementen maakten het de ideale kandidaat om het nieuwe modieuze superfood te worden.
We vinden het vaak als basisingrediënt van supplementen die worden gebruikt in diëten en therapieën, bedoeld om het gewicht te verminderen en onder controle te houden.
De schil van de Garcinia-vrucht bevat hydroxyzuur (HCA), een stof die lichaamsvet absorbeert en synthetiseert. Dit is de reden waarom het wordt gebruikt om af te vallen en om milde obesitas te behandelen.
Het directe gevolg van de inname van garcinia-extract is de vermindering van het hongergevoel: het is niet verwonderlijk dat garcinia tegenwoordig veel wordt gebruikt in veel producten op de voedselmarkt.
Garcinia-peeling is mogelijk ook geïndiceerd als aanvullende behandeling voor mensen met een hoog cholesterolgehalte, maar pas op voor contra-indicaties.
De inname van deze tropische vrucht wordt niet aanbevolen voor diabetici en zwangere vrouwen.
Als u diabetes heeft, wordt het gebruik van Garcinia Cambogia om één belangrijke reden niet aanbevolen: HCA heeft lipideverlagende en hypoglycemische eigenschappen.
Guarana
Hoewel guaranapoeder vooral gebruikt wordt door wie meer energie wil of ongewenste kilo’s kwijt wil, is het goed om te weten dat het gebruik van guaranapoeder je nog veel meer voordelen kan opleveren.
De eigenschappen van Guarana duiden op de stimulerende, antimicrobiële, chemoprofylactische, genotoxische, antidepressieve, anxiolytische en anti-amnesische werking. Wat de voordelen van guarana betreft, benadrukken wetenschappelijke studies de voordelen die de integratie van het poeder in een gezond dieet biedt. Hier zijn enkele van deze voordelen:
belangrijke bron van antioxidanten - guaranapoeder is rijk aan verbindingen met antioxiderende eigenschappen zoals: cafeïne, theobromine, tannines, saponinen en catechinen. Guarana heeft een antioxidantprofiel dat lijkt op groene thee. Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij het neutraliseren van potentiële schadelijke moleculen, vrije radicalen. Deze moleculen kunnen interageren met sommige delen van de lichaamscellen en schade veroorzaken. Bovendien wordt cellulaire schade in verband gebracht met het verouderingsproces en het optreden van verschillende ziekten, zoals hart- en vaatziekten of kanker. Volgens sommige in-vitro-onderzoeken zouden de antioxiderende eigenschappen van guarana de ontwikkeling van tumorcellen kunnen voorkomen, de incidentie van hart- en vaatziekten kunnen verminderen en het verouderingsproces van de huid kunnen stoppen.
geeft energie en verbetert de concentratie - guarana is een belangrijk ingrediënt van sommige populaire energiedrankjes. Vanwege het hoge cafeïnegehalte van 3-4 tot 6 keer meer cafeïne (vergeleken met koffiebonen) kan guaranapoeder u helpen uw concentratie, alertheid en mentale toon te behouden, door het centrale zenuwstelsel te stimuleren. Cafeïne werkt door de effecten van adenosine te blokkeren, een stof die de hersenen helpt ontspannen. Het hecht zich aan adenosinereceptoren en verhindert de activering ervan. Bovendien wezen de resultaten van een onderzoek uit dat deelnemers die een supplement op basis van guarana consumeerden, na het voltooien van bepaalde tests een lager niveau van vermoeidheid meldden, vergeleken met degenen in de placebogroep.
ondersteunt leerprocessen - uit onderzoek blijkt dat de toediening van guaranapoeder het vermogen om te leren en te onthouden kan verbeteren. In een onderzoek gericht op de invloed van verschillende doses guarana op het leervermogen werden de deelnemers in verschillende groepen verdeeld. Sommigen van hen kregen geen enkele dosis, terwijl de anderen doses kregen van: 37,5 mg, 75 mg, 150 mg en 300 mg. Uit de resultaten van het onderzoek bleek dat de mensen die een dosis van respectievelijk 37,5 mg en 75 mg guarana kregen, de beste resultaten behaalden in de uitgevoerde tests. De onderzoeksresultaten schreven deze effecten gedeeltelijk toe aan andere guaranaverbindingen dan cafeïne, omdat lagere doses guarana van nature in verband werden gebracht met lagere doses cafeïne. De consumptie van guarana verbeterde het geheugen, de aandacht en het leervermogen en maakte een snellere oplossing van de ontvangen taken mogelijk.
helpt u af te vallen - Guarana is een rijke bron van cafeïne, die uw stofwisseling gedurende 12 uur met wel 3-11% kan stimuleren. Een versnelde stofwisseling betekent dat het lichaam tijdens rustperioden meer calorieën verbrandt. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat guaranapoeder de activiteit kan onderdrukken van de genen die de vorming van vetcellen vergemakkelijken en de genen kan stimuleren die dit proces vertragen. Het kan de verbranding van vetophopingen bevorderen.
gunstig voor diarree en obstipatie - guarana wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijk maagtonicum, om problemen zoals chronische diarree en constipatie te behandelen. De antidiarree-effecten zijn te danken aan de adstringerende eigenschappen van tannines, antioxidanten die in aanzienlijke hoeveelheden aanwezig zijn in guaranapoeder. Aan de andere kant is guarana rijk aan cafeïne, dat laxerende eigenschappen heeft. Cafeïne stimuleert de peristaltiek, een proces dat de samentrekkingen van de spieren van de darm en de dikke darm activeert. Dit leidt tot de eliminatie van constipatie. Er wordt aangenomen dat kleinere doses guarana een lager percentage cafeïne bevatten en impliciet gevoeliger zijn voor een antidiarree-effect, terwijl grotere doses meer cafeïne bevatten en een laxerende werking hebben.
draagt bij aan de vermindering van pijnsensaties - guarana wordt al sinds de oudheid door stammen uit het Amazonegebied gebruikt als kalmerend middel. De kalmerende eigenschappen van Guarana zijn te danken aan het cafeïnerijke gehalte. Cafeïne speelt een belangrijke rol bij het verminderen van pijn omdat het adenosinereceptoren (A1 en A2a) blokkeert, receptoren die betrokken zijn bij het stimuleren van pijnlijke gevoelens. Via dit mechanisme kan guarana verschillende soorten pijnsensaties verminderen.
kan het uiterlijk van de huid verbeteren - dankzij de antioxiderende en antimicrobiële eigenschappen wordt guarana in de cosmetica-industrie gebruikt als een populair ingrediënt in antiverouderingscrèmes, lotions, zepen of haarproducten. Het cafeïnegehalte stimuleert de bloedcirculatie in de huid, en de rest van de antioxidanten voorkomt huidbeschadiging, schade die vaak gepaard gaat met veroudering, en verbetert bepaalde ongewenste kenmerken zoals slappe jukbeenderen en rimpels rond de ogen.
potentiële anti-tumor eigenschappen - sommige in vitro onderzoeken hebben aangetoond dat guarana kan beschermen tegen DNA-schade, de groei van tumorcellen kan onderdrukken en de dood van kankercellen kan veroorzaken. Volgens sommige wetenschappelijke meningen zijn de antitumorale eigenschappen van guarana te danken aan xanthines, werkzame stoffen die lijken op cafeïne en theobromine. De onderzoeken in deze richting zijn echter onvoldoende en moeten in de toekomst worden uitgediept.
verbetert de fysieke prestaties - de toediening van guarana voorkomt de ophoping van melkzuur dat spierkoorts veroorzaakt na een intense fysieke inspanning, nadat u fysieke oefeningen of een sport heeft beoefend. Het geeft energie en weerstand aan het lichaam.
afrodiserend effect - consumptie van guarana stimuleert het libido.
Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen
Toediening in kleine doses veroorzaakt voor de meeste mensen geen nadelige effecten. Wat de consumptie van guarana betreft, zijn de contra-indicaties gericht op:
zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
kinderen en jongeren onder de 18 jaar
mensen met een gevoeligheid voor cafeïne en/of guarana
mensen met hart- en vaatziekten (waaronder hypertensie en hartritmestoornissen)
mensen met hyperthyreoïdie
Framboos
Frambozen, een van de lekkerste bosvruchten, brengen veel voordelen met zich mee voor de gezondheid en schoonheid. Dit is wat de consumptie van frambozen kan behandelen of voorkomen.
In de zomer neemt de fruitconsumptie toe omdat de meesten van ons ze in hun natuurlijke staat of in compotes, jam of jam consumeren. Als je van zomerfruit zoals kersen en aardbeien houdt, kun je niet anders dan van frambozen houden. Specialisten geven aan dat de plaats waar de framboos voor het eerst werd ontdekt het uiterste oosten van Azië zou zijn. Vervolgens werd het 4000-5000 jaar geleden in Europa geïntroduceerd.
Tegenwoordig hebben we het geluk dat we 10 soorten van deze heerlijke vrucht kennen. De bekendste van de soort is Rubus idaeus, ook wel bekend als de Euro-Aziatische framboos. Het is bewezen dat frambozen al drie millennia geleden voor therapeutische doeleinden worden gebruikt.
Rusland en Servië produceren samen bijna de helft van de frambozenproductie in de wereld, gevolgd door de Verenigde Staten en andere Europese en Aziatische landen. Hoewel Roemenië niet in de statistieken is opgenomen, is het een belangrijke producent vanwege de kwaliteit van de frambozen die het land produceert. De Roemeense framboos heeft een geur, een smaak en een buitengewone therapeutische werking.
De voordelen van frambozen voor gezondheid en schoonheid
Frambozen bieden de volgende voordelen voor schoonheid en gezondheid:
1. Vetverbranding
De vrucht is rijk aan vezels en mangaan. De vezels helpen het spijsverteringsproces te vertragen zodat het gevoel van verzadiging langer kan aanhouden, en mangaan is een mineraal dat helpt bij het behouden van hoge waarden van de stofwisseling die bijdraagt aan de verbranding van vetten.
2. Versterking van het immuunsysteem
Mineralen, zoals vitamine C, hebben de rol om het lichaam te helpen sterke bindweefsels te ontwikkelen en een immuunsysteem te ontwikkelen dat in staat is de aanval van micro-organismen af te weren. Naast vitamine C bevatten frambozen ook kalium.
3. Het voorkomen van ziekten
Frambozen bevatten stoffen zoals flavonoïden en fytochemicaliën die bijdragen aan de preventie van vele ziekten. Deze vrucht bevat stoffen die blaasontstekingen helpen voorkomen door de hechting van bacteriën aan de cellen langs de wanden van de urinewegen te voorkomen.
4. Gezond zicht
Frambozen zijn rijk aan belangrijke verbindingen voor een gezond gezichtsvermogen. De stof die verantwoordelijk wordt geacht voor deze kwaliteit is luteïne.
5. Longziekten, gevoeligheid voor verkoudheid, heesheid
Om dit allemaal te voorkomen, wordt frambozensiroop geconsumeerd, 4-6 lepels per dag. Deze siroop is, samen met frambozenthee gezoet met honing, een redder in nood voor mensen die hun stembanden zwaar belasten...
Olijfbladeren
Wist je dat olijfbladeren ook belangrijke voordelen hebben voor je lichaam? Het olijfblad werd voor het eerst gebruikt voor medicinale doeleinden in het oude Egypte en was tegelijkertijd een symbool van hemelse macht. Olijfbladeren (Olea europaea) worden in de loop van de tijd in voedsel gebruikt als extract, kruidenthee of poeder. Deze bladeren bevatten veel verbindingen met bioactieve, antioxiderende, ontstekingsremmende, spanningsregulerende, hypocholesterolemische en hypoglycemische eigenschappen - voordelen die vergelijkbaar zijn met die van olijfolie.
Steeds meer onderzoeken bewijzen dat olijfbladeren een krachtig natuurlijk medicijn zijn. Naast de genoemde voordelen omvatten de voordelen van olijfbladeren ook cardiovasculaire ondersteuning en voor het immuunsysteem en verhoogde energie. Aan het begin van de 19e eeuw werd olijfbladolie gebruikt als oplossing om koorts te verminderen, en enkele decennia later werd het gebruikt als behandeling tegen malaria. In de Marokkaanse geneeskunde werd olijfbladextract toegediend en gebruikt om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en diabetes onder controle te houden.
Oleuropeïne, een van de belangrijkste verbindingen in olijfbladextract, heeft sinds een eeuw geleden de aandacht van specialisten getrokken vanwege zijn antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Uit onderzoek is gebleken dat oleuropeïne, een polyfenol, een krachtige antioxidant is die op natuurlijke wijze de bloeddruk verlaagt en hart- en vaatziekten voorkomt. De kracht van oleuropeïne kwam naar voren in onderzoeken waarin het leidde tot regressie of zelfs verdwijning van diertumoren binnen 12 dagen.
De olijf maakt deel uit van de Oleaceae-familie, waartoe ook soorten als sering of jasmijn behoren. Dit is een groenblijvende boom, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, Azië en Afrika. Het is meestal een korte boom, die zelden hoger wordt dan 7-14 m; de bloemen zijn klein, wit en licht, de bladeren zijn zilver tot groen van kleur en worden tot 10 cm lang en 3 cm breed. De bioactieve stof uit olijfbladeren (oleuropeïne) kan 6%-9% van de droge stof van de bladeren uitmaken, samen met andere metabolieten die voordelen bieden voor de cellulaire gezondheid en antioxiderende effecten (flavonoïden, triterpenen). Tegenwoordig hebben olijfbladeren erkenning gekregen vanwege hun bewezen voordelen, die hieronder zullen worden gepresenteerd.
Olijfbladeren hebben antivirale eigenschappen en zijn nuttig bij het voorkomen van verkoudheid en bij de behandeling van gevaarlijke virussen. Onderzoek toont aan dat dit natuurlijke extract vecht tegen een groot aantal ziekteverwekkende microben, waaronder virussen die griep en andere luchtweginfecties veroorzaken. De krachtige verbindingen die in olijfbladeren worden aangetroffen, vernietigen de indringers en voorkomen de replicatie van virussen en het initiëren van infecties
Last but not least hebben olijfbladeren de kracht om tekenen van huidbeschadiging en andere tekenen van veroudering te bestrijden. Vanwege hun antioxiderende eigenschappen helpen ze bepaalde soorten celbeschadiging te voorkomen, vooral die veroorzaakt door oxidatie. De afdeling Biochemische Farmacologie in Japan ontdekte dat olijfbladextract, toegediend aan muizen met problemen veroorzaakt door ultraviolette straling, belangrijke voordelen opleverde voor de gezondheid en schoonheid van de huid. Het remde ook de carcinogenese van de huid en de ontwikkeling van tumoren.
Andere voordelen van olijfbladextract zijn onder meer het verhogen van de energie, het verlichten van tandpijn, het verminderen van hunkeren naar voedsel, het reguleren van de hartslag of het verbeteren van de wondgenezing. Veel onderzoeken tonen aan dat het aantal coronaire ziekten en kankerziekten lager is in het Middellandse Zeegebied, omdat de voeding van de mensen in dit gebied op de een of andere manier olijven bevat.
Ananas
Een van de meest gewaardeerde en populaire vruchten, de ananas, heeft een interessante geschiedenis. De ananas komt oorspronkelijk uit Paraguay, Zuid-Amerika. Later werd het naar Spanje gebracht toen Columbus in 1493 Amerika ontdekte, vanwaar het door zeelieden naar de rest van de wereld werd verspreid (net als tomaten).
Wetenschappelijke naam: Ananas comosus;
Familie: Bromeliaceae;
Genre: Ananas.
Ananas is een tropisch fruit, meerjarig, droogtetolerant, het is een plant die tot 5-8 meter hoog kan worden. De plant produceert elk seizoen, van maart tot juni, meerdere lange, ovale vruchten.
De vrucht wordt beschreven als een samenstelling van verschillende kleine vruchten die zich rond de centrale kern versmelten. Het vruchtvlees is sappig en vlezig, waarbij de stengel als vezelachtige ondersteunende kern dient. De buitenkant is hard, met kleine schubben die donkergroen, geel, oranjegeel of rood kunnen zijn als de vrucht erg rijp is. Het vruchtvlees is sappig en kan in kleur variëren van roomwit tot geel en heeft een mengsel van zoete smaak en rijk aroma. Elke vrucht is ongeveer 12-15 cm lang en weegt 1-3 kg of meer, afhankelijk van de variëteit.
Tot de belangrijkste voordelen kunnen we het feit noemen dat het veel helpt om de lever te beschermen, dat het een anthelmintisch effect heeft en dat het de spijsvertering bevordert. Als u op dieet bent, dan is ananas de juiste vrucht voor u, omdat deze zeer gezond is. Het is een vrucht die rijk is aan micronutriënten en vezels, die zelfs helpt beschermen tegen kanker en door het feit dat het alle belemmeringen van de bloedvaten opheft, helpt het ook het hart te beschermen.
Goede spijsvertering - het wordt aanbevolen bij maagaandoeningen. Het wordt aanbevolen om vers en goed gerijpt fruit te eten, voor of na de maaltijd, omdat conservering leidt tot verlies van het bromelaïne-enzym. Het is ook gunstig bij de behandeling van maagkanker, omdat het een remmer is van kankerachtige stoffen die nitrosaminen worden genoemd. De consumptie van ananas is met name aangewezen onder de volgende omstandigheden:
- hypochloorhydrie, gekenmerkt door een afname van de maagsecretie, die zich manifesteert door een langzame spijsvertering en door het gevoel van een zware maag;
- maagptosis (verlaging van de maag), veroorzaakt door het onvermogen van de maag om zichzelf te ledigen.
Versterking van het immuunsysteem – vitamine C, die overvloedig aanwezig is in ananas, is van vitaal belang voor de goede werking van het immuunsysteem. Vitamine C – een in water oplosbare vitamine – is de belangrijkste antioxidant die inwerkt in de waterige omgeving van het lichaam en het lichaam verdedigt tegen de aanval van vrije radicalen die cellen aanvallen en beschadigen.
Afslanken en gewichtsbeheersing - vers ananassap bevat weinig calorieën en is zeer nuttig bij het afslanken. Met één voorwaarde: geserveerd worden vóór de maaltijd, wat bijdraagt aan het verminderen van de eetlust. Het heeft ook een licht diuretisch effect.
Steriliteit - ananas is een zeer rijke bron van mangaan, een sporenelement dat actief bijdraagt aan de vorming van voortplantingscellen - zowel mannelijk als vrouwelijk. Daarom wordt ananas aanbevolen voor mensen die last hebben van steriliteit door onvoldoende aanmaak van kiemcellen.
Vol energie: ananas is een goede bron van mangaan, een essentiële cofactor in verschillende enzymen die betrokken zijn bij zowel de energieproductie als de bescherming door antioxidanten. Mangaan is bijvoorbeeld nodig voor de belangrijkste antioxidant in het lichaam, superoxide-dismutase genaamd, die in elke cel van het lichaam inwerkt. Naast mangaan is ananas een goede bron van thiamine (vitamine B1), dat als cofactor fungeert bij de enzymatische reacties die betrokken zijn bij de energieproductie.
Mooie huid - dankzij het rijke gehalte aan antioxidanten helpt ananas je om je huid glad en jong te houden, wat wordt aanbevolen om je huid zo jong en gezond mogelijk te houden. Onderzoekers zijn van mening dat vrije radicalen in de loop der jaren grotendeels verantwoordelijk zijn voor rimpels en huidbeschadiging. De vitamine C en antioxidanten in ananas kunnen nuttig zijn bij het verminderen van de tekenen die verband houden met veroudering. Vitamine C speelt ook een cruciale rol bij de vorming van collageen, een belangrijk bestanddeel van uw huid.
Voedingsvezels – ananas is ook een goede bron van voedingsvezels. Voedingsvezels zijn van cruciaal belang voor de menselijke gezondheid, kracht en vitaliteit. Vezels spelen een belangrijke rol bij de bescherming van het spijsverteringskanaal, omdat ze de rol spelen van "rijpers" die helpen resten en ongewenste stoffen uit het lichaam te verdrijven. De voordelen van de consumptie van vezels zijn talrijk: ze dragen bij aan: controle van de bloedsuikerspiegel; het bevorderen van de gezondheid van het cardiovasculaire systeem; het handhaven van het lichaamsgewicht; bescherming van de huid; het voorkomen en verlichten van constipatie.
Konjac
Konjac, met zijn echte naam, Amorphophallus konjac, is een plant afkomstig uit de subtropische en tropische gebieden van Oost-Azië, van Japan en China tot Indonesië. De konjacwortel wordt in Japan al meer dan 2000 jaar erkend als geneeskrachtige plant en beschikt over talrijke deugden, waarvan er vooral de eigenschap is dat hij de eetlust onder controle houdt. Deze belangrijke troef, namelijk die van het beheersen van de eetlust, is het onderwerp geweest van talrijke wetenschappelijke studies, waarna de experts tot de conclusie zijn gekomen dat de introductie van het wonderingrediënt in de voeding ten zeerste wordt aanbevolen om het figuur op peil te houden. Glucomannan, een "magische" vezel Gedroogde konjacwortel bevat ongeveer 40% glucomannaan (polysacharide), een oplosbare vezel die het verbazingwekkende vermogen heeft om vloeistoffen te absorberen (tot 100 keer zijn gewicht) en om te zetten in een gel die de maag doet opzwellen en de maag vasthoudt. eetlust onder controle. De gladde aard van de gel zorgt ervoor dat deze gemakkelijk door de darmen gaat. Daarom wordt het overtollige voedsel op natuurlijke wijze geëlimineerd en niet automatisch omgezet in vetophopingen.
Dit polysacharide uit de konjacwortel is ook verantwoordelijk voor tal van gezondheidsvoordelen. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt konjac-gelei zeer gewaardeerd voor de behandeling van tumoren, het ontgiften van het lichaam, het verbeteren van de bloedstasis en het vloeibaar maken van de afscheidingen van de luchtwegen. De aangetoonde gunstige effecten van konjac werden ook geregistreerd op het niveau van het spijsverteringskanaal, waaronder de stimulering van de groei van boterzuur, de natuurlijke verbetering van de darmflora en de darmperistaltiek bij volwassenen die aan constipatie lijden.
Verlaagt cholesterol en bloedsuikerspiegel. 100% plantaardig product, konjac is vooral bedoeld voor mensen die hun eetlust niet onder controle kunnen houden of voor mensen die met een constant hongergevoel leven. Het kan ook zonder problemen door vegetariërs geconsumeerd worden. Tot de uitzonderlijke eigenschappen van het product behoren de regulering van de darmtransit, de verlaging van het slechte cholesterolgehalte en de verlaging van de bloedsuikerspiegel. Het brengt geen enkel toxicologisch risico met zich mee. Integendeel. Plantaardige vezels zijn licht, veroorzaken geen zuurgraad en worden op natuurlijke wijze verteerd, zonder de maag te belasten.
Konjac - 100% afslankende "spons"
ADMINISTRATIE
2 capsules/dag - 's morgens vóór de maaltijd
Minus Ten kg is verrijkt met natuurlijke elementen die een onmiddellijke werking hebben en een correcte drainage en zuivering van het lichaam bevorderen.
In de eerste maand VERLIEST u SNEL GEWICHT en bereidt u uw lichaam voor op de volgende fase. Dankzij deze oplossing kan het product merkbare resultaten bieden, voornamelijk bepaald door de drainage- en zuiveringswerking. In de tweede maand leert Minus Zece het lichaam dat het zwak is, waardoor het geleidelijk kan afvallen.
Deze maand staat in het teken van het evenwicht dat u zal helpen opmerkelijke resultaten te bereiken bij de voortzetting van de behandeling.
Minus Zece-capsules bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, die de vetverbranding verhogen, gifstoffen uit het lichaam verwijderen en het lichaam stimuleren om de vetten die zich op de billen, buik en heupen hebben afgezet, te verbranden.
Eigenschappen
Productcode | 123226 |
Categorie | Afslankpillen, Gewichtscontrole, Dieet en voeding |
Merk | Medicas |
Hoeveelheid | 30 |
Product type | Capsule |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.