Beschrijving van de
100% native whey vertegenwoordigt de absolute top onder de eiwitten - dankzij de gebruikte native technologie is het niet te vergelijken met gewone wei-eiwitten, waarbij de eiwitten worden verkregen uit wei, een bijproduct, en niet rechtstreeks uit melk.
De belangrijkste voordelen van het product:
- 100% eiwit wordt gemakkelijk rechtstreeks verkregen uit verse melk van gecontroleerde Europese koeien die uitsluitend met gras worden gevoerd, eenmaal gepasteuriseerd = maximaal mogelijke efficiëntie en zuiverheid
- 80 g eiwit per 100 g
- Hoogwaardig eiwit - meer dan 6 g BCAA per portie (35 g) - het hoogste gehalte aan essentiële aminozuren
- Bevat de vierde generatie DUOLAC-vriendelijke bacteriën
- Kwaliteit en parameters zijn zeer vergelijkbaar met moedermelk
- Zonder de onzuiverheden die in gewone wei-eiwitten zitten
- Puur en natuurlijke smaak
Hoewel wei-eiwitten veruit de meest waardevolle van alle eiwitten zijn voor het lichaam, resulteren verschillende verwerkingsmethoden in zeer verschillende soorten van deze eiwitten qua samenstelling, onzuiverheden en smaak. En hier kan alleen inheemse technologie parameters garanderen die zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke natuurlijke vorm van weimoleculen in verse melk liggen. De moleculen worden rechtstreeks uit melk gewonnen, wat ze niet schaadt, zoals bij conventionele productie het geval is.
Een enkele pasteurisatie is ook een voordeel: deze wordt meestal twee keer gepasteuriseerd, waardoor de eiwitmoleculen denatureren. Bovendien vindt het gehele verwerkingsproces plaats bij slechts tien graden Celsius.
Hoger aminozuurgehalte
De verwerkingsmethode heeft uiteraard invloed op het aminozuurgehalte: 100% natuurlijke wei bevat tot 16% meer L-leucine , meer essentiële aminozuren en bijna 40% meer cystine vergeleken met conventioneel geproduceerde wei-eiwitten.
Vriendelijke bacteriën met DUOLAC
Probiotica zijn door hun werking nauw verwant aan de functie van het spijsverteringskanaal en dus aan de opname van voedingsstoffen. Als ze echter verkeerd worden bewaard, heeft dit een aanzienlijke invloed op de effectiviteit ervan. Daarom bedacht het bedrijf Cell Biotech de vierde generatie gepatenteerde aangename bacteriën DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis en Lactobacillus Rhamnosus), opgeslagen met behulp van een speciale koeltechnologie, peptiden en polysachariden, die de bacteriën permanente stabiliteit geven en ervoor zorgen dat de meeste reikwijdte het spijsverteringskanaal levend en wel.
VERPAKKING
1,8 kg
Dosering:
- Meng 35 g (ca. 1 afgestreken lepel van 60 ml*) met 250 ml water in een shaker of blender
- Voor een dikkere, romigere of intensere smaak meng je met minder water of melk
- Consumeer 2-3 porties per dag
- *De maat staat aangegeven in de verpakking
- Tijdens transport kan het naar de bodem zinken
Voedingsinformatie Chocolade Perfection Smaak (Chocolade)
Voedingsfeiten | 100 gr | 35g* |
Energiewaarde | 1513 kJ / 356 kcal | 529 kJ / 125 kcal |
Vet Daarvan verzadigd | 1,0 g 0,6 g | <0,5 g 0,2 g |
Koolhydraten Waarvan suikers | 6,1 g 2,2 g | 2,1 g 0,8 g |
Vezel | 1,5 gram | 0,5 gr |
De eiwitten | 80 gram | 28 gram |
Zout | 0,45 gr | 0,16 gram |
Bifidobacterium Bifidum | 600.000.000 KTJ | 210.000.000 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 600.000.000 KTJ | 210.000.000 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 600.000.000 KTJ | 210.000.000 KTJ |
Essentieel aminozuurprofiel: | ||
leucine | 11717 mg | |
Isoleucine | 5320 mg | |
valine | 5378 mg | |
lysine | 9200 mg | |
Methionine | 2394 mg | |
Fenylalanine | 3847 mg | |
Threonine | 4850 mg | |
Tryptofaan | 2108 mg | |
Voorwaardelijk essentieel aminozuurprofiel: | ||
arginine | 2677 mg | |
cystine | 2468 mg | |
Glutaminezuur | 17652 mg | |
Histidine | 2153 mg | |
Prolijn | 5701 mg | |
tyrosine | 3888 mg | |
Niet-essentieel aminozuurprofiel: | ||
Alanine | 4322 mg | |
Asparaginezuur | 10268 mg | |
glycine | 1801 mg | |
Serijn | 4477 mg |
*1 dosis komt overeen met 35 g. De verpakking bevat 51 doses. KTJ – Kolonies die eenheden vormen op het moment van productie.
Kennisgeving:
- Niet geschikt voor kinderen, jongeren onder de 16 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden
- Het is geen vervanging voor een gevarieerd dieet
- Op een droge en koele plaats bewaren, buiten bereik van kinderen
- Draai de dop na opening en gebruik altijd stevig vast
- Te consumeren binnen 3 maanden na opening of tot de vervaldatum
- Geschikt voor vegetariërs
- Kan sporen van eieren bevatten
Samenstelling
Native Whey Isolaat (64%), Instant Native Whey Concentraat (30%) (Ultragefilterd Native Whey Concentraat), Emulgator Soja Lecithine, Cacaopoeder, Smaakstof, Verdikkingsmiddel Cellulosegom, Zoetstoffen (Sucralose, Steviolglycosiden), meercomponentenmengsel van probiotische culturen LAB2PRO ® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
Bekijk ook de andere producten van het merk Reflex Nutrition, deze vindt u in de categorieën Sport, Protein en 100% whey eiwit. Je kunt het product kopen met 0% korting. Als u niet zeker weet of u dit product moet kiezen, laat u dan inspireren door de categorie 100% wei-eiwit.
Eigenschappen
Productcode | 425092 |
Categorie | Eiwitten, Sportvoeding |
Levering vanaf | Slowakije |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.