Beschrijving van de
Cornflakes met suiker, 250 g, Solaris
Ik neem Tsjechië mee! Bereidingswijze: Cornflakes worden in hete vloeistoffen zeer snel zacht en mogen daarom niet worden gekookt. Daarom moeten ze op het einde (na het koken) aan het voedsel worden toegevoegd. Ze kunnen worden toegevoegd aan soepen, soepen, gerechten of desserts met melk, fruit, honing. Om sarmals, gevulde paprika's enz. te bereiden, weekt u ze een paar minuten in heet water en mengt u ze vervolgens in hun samenstelling.
Kaas met korst: Ingrediënten: 200 g kaas, 50 g melk, 1 ei, 50 g gemalen cornflakes, 50 g boter, peper, zoete paprika. Snijd de kaas in plakjes van 2 cm dik. Vet een pan met deksel in met boter en zet hem heet op het vuur. Haal de plakjes kaas door de melk, vervolgens door het losgeklopte ei, bestrooi met zout, peper, paprikapoeder en tenslotte door gemalen cornflakes. Het wordt voorzichtig in de pan in de hete boter geplaatst, afgedekt met een deksel en op een laag vuur gezet.
Krokante schnitzel: Ingrediënten: 2 eetlepels bloem, 1 ei, 50 g cornflakes, olie, zout Bereid 3 kommen: doe een lepel bloem in de eerste; in de tweede: een losgeklopt ei, zout en peper; in de derde: de cornflakes die vooraf zijn gemalen. Doop de schnitzels in bloem, ei en ontbijtgranen en bak ze vervolgens in hete olie. Ze kunnen worden bereid uit pompoenen, champignons, aubergines, sojabonen en andere groenten.
Eigenschappen
Productcode | 46602 |
Categorie | Maïsvlokken, Granen |
Merk | Solaris |
Volume | 250 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.