Beschrijving van de
Glutenvrije veganistische koekjes met haver en eco-quinoa, 250 g, Sottolestelle
Zonder gluten , melk en ei. Geproduceerd in een fabriek waar geen melk en eieren worden gebruikt.
Ingrediënten:
Glutenvrij HAVERmeel* 37%, rietsuiker, plantaardige margarine* (zonnebloemolie*, sheaboter*, water, natuurlijke aroma's), rijstmeel*, quinoameel* 9%, rijststroop*, rijsmiddel: natriumcarbonaten, natuurlijke smaken*
*Ingrediënten uit de biologische landbouw.
Allergenen:
Kan sporen van noten, sesamzaad of soja bevatten.
Voedingswaarde in 100 g product:
Energiewaarde 2077 kJ (496 kcal), vet 22 g, (waarvan verzadigde vetzuren 6,1 g), koolhydraten 65 g, (waarvan suikers 24,5 g), vezels 4,6, eiwit 7,1 g, zout 0,03 g.
Presentatie:
250 gr
Eigenschappen
Productcode | 30995 |
Categorie | Koekjes, Hapjes, Vegan producten |
Merk | Sottolestelle |
Volume | 250 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Ontdek meer in Healthblog
Immuniteit onder controle: De beste vitaminen en supplementen om gezond te blijven
Schoonheidstrends voor deze herfst: natuurlijke huidverzorging bij koude omstandigheden
Juiste voeding tijdens de zwangerschap - de beste producten en nuttige supplementen
Eiwitten voor spiergroei: voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, juiste voeding
Voedingsmiddelen die het immuunsysteem versterken: een lijst van gezonde voedingsmiddelen
Biotine voor het haar: hoe deze vitamine werkt en hoe je het correct inneemt
Magnesiumtekort in het lichaam: symptomen, gevolgen en herstel van evenwicht
Symptomen van de menopauze - hoe ze te verlichten, vitamines / mineralen, voedingssupplementen, gezonde voedingsmiddelen
Bestsellers