Beschrijving van de
Glutenvrij zelfgebakken brood, 240 g, Nutricia
Dieetproduct voor glutenvrije diëten.
Ingrediënten: Water, maïszetmeel, zuurdesem 14% (rijstmeel, water), boekweitmeel 8%, rijstmeel, rijststroop, plantaardige vezels (psyllium), rijstzetmeel, zonnebloemolie, eiwit uit soja, sorghummeel 2,1%, verdikkingsmiddel : hydroxypropylmethylcellulose (E-464), zout, gist, suiker. Bevat niet: Gluten | Tarwe | Lactose.
Op een droge en koele plaats bewaren, uit de buurt van zonlicht. Bij voorkeur te consumeren vóór de datum die op de verpakking staat vermeld. Gemaakt in Italië voor Dr. Schar AG.
Energiewaarde 1108 kJ/ 262 Kcal
Lipiden 3,08 g
Waarvan verzadigd 0,53 g
Koolhydraten 51,1 g
Waarvan disachariden 2,55 g
Vezels 6,79 g
Eiwit 4,12 g
Zout 440 mg
Nettogewicht 240 gram
Presentatie:
240 gr
Eigenschappen
Productcode | 33446 |
Categorie | Hapjes, Dieet en voeding |
Merk | Nutricia |
Volume | 240 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Productbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Ontdek meer in Healthblog
Immuniteit onder controle: De beste vitaminen en supplementen om gezond te blijven
Schoonheidstrends voor deze herfst: natuurlijke huidverzorging bij koude omstandigheden
Juiste voeding tijdens de zwangerschap - de beste producten en nuttige supplementen
Eiwitten voor spiergroei: voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, juiste voeding
Voedingsmiddelen die het immuunsysteem versterken: een lijst van gezonde voedingsmiddelen
Biotine voor het haar: hoe deze vitamine werkt en hoe je het correct inneemt
Magnesiumtekort in het lichaam: symptomen, gevolgen en herstel van evenwicht
Symptomen van de menopauze - hoe ze te verlichten, vitamines / mineralen, voedingssupplementen, gezonde voedingsmiddelen
Bestsellers