Beschrijving van de
BIO fondantchocolade met agavesiroop, 150g, Pronat
Eigenschappen:
Ze smelten snel in crèmes, glazuren en warme dranken. Biologische fondantchocolade in de vorm van centen, minimaal 60% cacaogehalte. Het is het ideale ingrediënt om in uw eigen keuken al uw favoriete recepten voor taarten, glazuur en warme dranken te bereiden.
Ingrediënten:
cacao*, agavesiroop*, cacaoboter*, agave-inuline*, emulgator* (zonnebloemlecithine*), vanille*. *van biologisch gecertificeerde gewassen.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 2409 kJ / 579 kcal
Vet 38,7 g
waarvan verzadigde vetzuren 24,5 g
Koolhydraten 48,3 g
waarvan suikers 36,9 g
Vezel 6,3 g
Vochtigheid <2%
Eiwit 6,1 g
Zout 0,02 g
Voorzorgsmaatregelen:
Kan sporen van melk en noten bevatten.
Presentatie:
150g
Productbeoordelingen
Alle beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.